top of page
jonnalemmetti-8.jpg

ESITTELY

Äiti, joka halusi sekä uran että perheen. Luonteeltani olen uuden rakentaja ja luova kehittäjä. Näen ympärilläni mahdollisuuksia ja  uskon, että asiat on aina mahdollista tehdä eri tavalla aiempaa paremmin. Rakastan elämänmakuista arkea, jossa työ rakentuu elämän ympärille ja jossa aikaa ja voimia jää myös kaikkein tärkeimmille.

Koulutukseltani olen jatkuvaan oppimiseen erikoistunut kasvatustieteiden maisteri ja päivätyössäni toimin henkilöstöasiantuntijana suomalaisessa ajoneuvoalan suuryrityksessä. Työni ohella opiskelen kasvatustieteen tohtoriksi ja työskentelen sivutoimisesti ura- ja työnhakuvalmentajana.

Yrittäjänä suurin haaveeni on tukea hektistä elämänvaihetta eläviä vanhempia, joiden prioriteettilistan kirkkaimman kärjen jakavat perhe ja työ sulassa sovussa.

Voit tutustua minuun paremmin Instagram-tililläni @jonna.lemmetti. Vaihdan mielelläni ajatuksia ihmisten kanssa ja annan haastatteluja eri medioihin, opinnäytetöihin sekä erilaisiin koulutehtäviin, joten otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli ajattelet, että meillä voisi olla toisillemme annettavaa. Tavoitat minut Instagramissa @jonna.lemmetti sekä sähköpostilla lemmetti.jonna@gmail.com

 

bottom of page